14mrt

Het voorjaar komt er weer aan, tijd om je huis lekker op te frissen. Doe het zelf met deze vijf vrolijke woontips en ga lekker fris het voorjaar in!

 1. Tweezitsbank Novara van De Groot Wonen
  Tweezitsbank Novara geeft je interieur, met zijn gele kleur, een vrolijke en frisse uitstraling. De pootjes zijn zwart en Novara is leverbaar in diverse formaten.
 2. Een landelijke keuken van Nolte küchen center no.1
  Een landelijke keuken biedt de warmte die je na de koude wintermaanden zo goed kunt gebruiken. Laat je inspireren en zorg dat de keuken het bruisende hart van jouw huis wordt.
 3. Fotobehang van KlusWijs
  Hoe leuk is dat! Je eigen foto uploaden om er behang van te laten maken. Het kan bij KlusWijs. En je hebt geen behangtafel nodig, want de lijm wordt op de muur aangebracht.
 4. Boxspring Boras van TotaalBED
  Stijlvol tot in de puntjes. In boxspring Boras begin je de lente lekker fris. Ga je voor een warme uitstraling in trendy kleuren of kies je een stoere lederlook? Jij bepaalt!
 5. Bianco badkamer van Kvik
  De Bianco badkamer heeft hoogglans witte deuren, een blad van composiet en een ronde, wasbak die de strakke lijnen doorbreekt. Om het voorjaar lekker lentefris te beginnen!

  Tweezitsbank Novara van De Groot Wonen

  Tweezitsbank Novara