De Groot Wonen

De Groot Wonen Woonboulevard Apeldoorn

Op onze website krijgt u een compleet beeld van de collectie van de Groot Wonen: van moderne meubels tot klassieke meubels, lifestyle of romantisch, u kunt het bij ons zien en kopen. Ons familiebedrijf is al meer dan 55 jaar het vertrouwde adres in Apeldoorn voor meubelen met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Ons assortiment omvat verder fauteuils (in stof en leer), eetkamertafels en eetkamerstoelen, kasten, dressoirs in veel houtsoorten als eiken en acasia. Veel meubels van bekende ontwerpers en leveranciers als Habufa, Henders & Hazel, Machalcke, W. Schillig, Koinor, l’Ancora, Cartell living, de Toekomst, Meubitrend, de Spieghel, en vele anderen hebben zoveel mogelijkheden dat gerust van maatwerk gesproken kan worden. Wij adviseren u graag ! Recent zijn de merken InHouse en Riverdale aan ons assortiment toegevoegd.

Bankstellen
Zitmeubelen zijn onze specialiteit. Zoekt u een nieuw kwaliteitsbankstel, een luxe leren designbank of een goedkope “als hij maar lekker zit” bank ? Dan bent u bij de Groot wonen aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit fauteuils, relax-fauteuils, sta-op fauteuils, draaifauteuils, love-seats, 2 zits banken, 2,5 zits banken, 3 zits banken, 4 zits banken, hoekbanken, loungebanken en elementen banken. Maar ook een hoekbank in alle maten en met functies zoals verstelbare rug, verstelbare armlegger, laden, slaapsysteem, relaxsysteem en dergelijke. Leverbaar in veel verschillende soorten leer of stof in een groot aantal kleuren. In veel gevallen kunt u kiezen uit een zacht, medium of hard zitcomfort. Ook is het mogelijk om de armleggers te kiezen van uw smaak. Of wat dacht u van een aangepaste zithoogte ? Zo kunt u uw eigen bank ontwerpen als maatwerk. Onze adviseurs geven u graag een deskundig interieuradvies.

Henders en Hazel
Henders & Hazel staat voor karaktervol design. Meubels met als doel het leven te veraangenamen en die passen bij jouw leven. Henders & Hazel creëert meubelmode, uit eigen atelier, vervaardigd door vakmensen. Meubels die kwaliteit, design en duurzaamheid combineren in een eigentijds woonconcept. Dit toonaangevende meubelmerk staat uitgebreid gepresenteerd in onze showroom.

Superkeukens
Een keuken kopen in de omgeving van Apeldoorn doet u natuurlijk bij Superkeukens! Superkeukens verkoopt keukens van Duitse topkwaliteit gecombineerd met A-merken inbouwapparatuur. Wij nemen al uw keukenzorgen uit handen – van inspiratie tot indeling, van ruwe schets tot realisatie. Wij willen verrassen en inspireren. Daarom vernieuwen wij ons productaanbod continu en geven we gratis keukenadvies. In onze showroom staan meer dan 35 keukenopstellingen in diverse keukenstijlen waarmee u zich goed kunt oriënteren. Voor iedereen en elk budget hebben wij een keuken. Jij maakt ‘m super!

 

Onze aanbiedingen:

 

Back To Top