Bruynzeel Keukens

Bruynzeel Keukens Woonboulevard Apeldoorn

Welkom bij Bruynzeel Keukens. Samen met jou gaan we op zoek naar een keuken die helemaal past bij jouw leefsituatie, stijl en budget. Kom gerust eens binnen: of je nu op zoek bent naar gericht advies van een van onze aankoopadviseurs of juist zelf inspiratie op wilt doen: alles is mogelijk. Dat geldt ook voor het ontwerp: we hebben een ruim aanbod in keukendeuren, bladen, apparatuur en accessoires. In onze eigen fabriek is het daarnaast mogelijk om keukens te lakken in meer dan 1.900 kleuren.

Je hoeft bij ons niet te onderhandelen over de prijs van jouw keuken, maar krijgt direct de juiste prijs. Wel zo duidelijk en gemakkelijk! Alle onderdelen van de keuken, zoals kasten, bladen en apparatuur hebben hun eigen prijs. Tijdens het samenstellen van de keuken, zie je in een oogopslag wat de kosten zijn en hoe deze tot stand komt. Dat is nog eens ontspannen kiezen.

We zien je graag terug in onze winkel!

Kijk voor actuele informatie op de website www.bruynzeelkeukens.nl of bel direct voor een afspraak in onze winkel: 055 – 360 53 53.

 

Onze aanbiedingen:

Back To Top