KeukenConcurrent

KeukenConcurrent Woonboulevard Apeldoorn
KeukenConcurrent

Toen KeukenConcurrent in 1997 haar deuren opende, wilde oprichter Ernst Bareman maar één ding voor zijn klanten: betaalbare keukens van topkwaliteit. Vanaf dag 1 wist hij de prijs van de kwaliteitskeukens laag te houden, onder meer door rechtstreeks in te kopen bij de fabriek. Het bleek een succesformule! Want nu – 19 jaar later – is KeukenConcurrent de grootste keukenspeciaalzaak van Nederland met 45 filialen door het hele land. Nog altijd vindt u er de keuken die u zoekt voor gegarandeerd de laagste prijs. En daar zijn we héél trots op!

Keukencollectie van KeukenConcurrent
De veelzijdige keukencollectie van KeukenConcurrent is speciaal samengesteld naar uw wensen en de laatste trends. De keukens zijn overzichtelijk ingedeeld in vier selecties: onze Design keukens zijn strak, stijlvol en afgewerkt in trendy kleuren of hoogglans zwart en wit. De Landelijke keukens zijn gemaakt van echt hout en keurig afgewerkt met een klassieke of modern-landelijke uitstraling van handgemaakt vakmanschap. Onze eigen Huisselectie biedt u keukens met een enorme ruime keuze in eigentijdse kleuren, grepen, accessoires en apparatuur. Ten slotte onze Voordeelkeukens: de tien goedkoopste keukens van Nederland. Van uitstekende kwaliteit, voorgemonteerd en bij u thuis geleverd. De keuze is aan u. Een ding staat vast: Onze keukens vindt u nergens goedkoper.

Houd onze website in de gaten voor alle acties!

Waarom de laagste prijs? Drie redenen
KeukenConcurrent heeft altijd gegarandeerd de laagste prijs en de hoogste kwaliteit. Daar kunt u op rekenen. Er zijn drie redenen waarom we onze keukens zo voordelig kunnen leveren:

  1. We kopen rechtstreeks bij de fabriek in
    KeukenConcurrent schakelt de tussenhandel uit. Wij hoeven u vast niet uit te leggen dat rechtstreeks inkopen bij de fabriek direct voordeel oplevert. Want alleen dan kunnen er scherpe prijsafspraken gemaakt worden.
  1. Door te werken met slimme indelingen heeft u meer keuken voor minder geld
    Bij het ontwerpen van onze keukens houden we rekening met uw kook- en leefgewoontes. We letten hierbij sterk op de belangrijkste keukenfuncties: eten, voorbereiden, koken en opbergen. Door het slim plaatsen van keuze-elementen en apparatuur proberen we u zoveel mogelijk opbergruimte en een zo efficiënt mogelijke indeling te creëren.
  1. Dankzij onze 45 filialen kopen we groot in
    De laagste in prijs is ook de grootste met 45 vestigingen door heel Nederland. En wie groot is, kan voordelig inkopen. Het voordeel dat we daarmee behalen, ziet u direct terug in ons superscherp geprijsde assortiment!

Onze aanbiedingen:

Back To Top